Hétvégén Pici piac, de az se búsuljon, aki nem tud jönni!

Vasárnap újra kitelepülünk a Larus étterembe, immáron nem pocakkal, hanem babával. A múlt heti raktárkészlet ellenőrzés során találtunk még 5 db zsálya színű Arany mondatok naplót, amit viszünk magunkkal és a gyorsak lecsaphatnak rájuk. Amennyiben maradna még pár azt fel fogom tenni a webshopra vagy instagram sztoriban lehet megvásárolni. Érdemes tehát bekövetni minket instagramon, ha szeretnétek látni a friss babanapló híreket, akciókat és aktualitásokat! IDE KATTINTVA tudjátok ezt megtenni.

 

Akik a héten rendeltek tőlünk babanaplót ők már láthatták, hogy kis logózott csomagolásban kapta kézhez a naplóját vagy naplóit, ezek egy újabb kis mini mérföldkő a vállalkozásunk életében, mert nem olyan régen kaptuk kézhez ezeket a dobozokat. Reméljük tetszik Nektek és nem csak babanaplótok, de a nyuszis logo is mosolyt csal az arcotokra!

 

És az utolsó egyben legfontosabb hírünk az, hogy akkor se búsulj, ha most nem tudsz kijönni a Pici piacra, hiszen a vasárnapi nap folyamán a webshopunkban is élhetsz a piacos kedvezménnyel, miszerint 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni Az arany két év nevű naplócsmagunkat! A kedvezmény március 12-én egész nap él! 

 

Köszönjük, hogy továbbra is minket választottotok és az egyediség és eredetiség mellett teszitek le a voksotokat!

Hozzászólás írása

A hozzászólások csak elfogadás után jelennek meg