Ha babanaplót keresel, gyere a Pici piacra május 14-én

Azt hiszem bátran állíthatom, hogy Magyarország úttörő babanapló márkája vagyunk, hiszen 2019 óta már 10 különboző babanaplóval, emlékörző naplókkal és számos más naplóval bővítettük termékpalettánkat. 

Ez lesz az első Pici piac, ahova magunkkal visszük a Keresztút keresztelő emléknaplót, és azt hiszem kijelenthetem, hogy már készítjük a református verzióját is, mert annyian kértétek. Kis türelem és az is, felkerül a webshopba most alakítjuk ki a belsejét. 

A héten került nyomdába a soron következő naplónk, amit még kismamaként kezdtem el készíteni, de annyira nehéz volt várandós lelkemnek a téma, hogy októberben letettem a készítését és most tudtam visszakanyarodni hozzá. A napló neve az lesz, hogy A várakozás és annyit elárulok, olyan családoknak készül, akiknek nehezen érkezik meg a várva várt lélek a családjukba. 

 

Látogassatok ki hozzánk május 14-én a Larus étteremben, a fő soron lesz az asztalunk, készülünk kedvezményekkel, az első 10 vásárlónknak Cewe kuponnal, de lesznek megint szépség hibás naplók is, amiket további kedvezményekért tudtok megvásárolni! 

Gyertek el hozzánk, lapozzatok bele babanaplóinkba, beszélgessünk és kérdezzetek bátran!

 

 

Hozzászólás írása

A hozzászólások csak elfogadás után jelennek meg