Beindul a Poronty blog

Bontogatjuk szárnyainkat és arra gondoltunk, hogy ahogy közeledik a negyediks szülinapunk, szeretnénk egy kicsit máshogy is megmutatni magunkat. Kicsit nagyobb betekintést engedni Nektek a márkánk életébe, újdonságokba és mindenbe, ami érdekes lehet számotokra. Így elindítjuk a P O R O N T Y  B L O G O T és mostantól nem csak Facebookon és Instagramon követhettek minket, hanem itt a weboldalon is értesülhettek a legújabb történésekről márkánk életében. De igyekszünk hasznos írásokat, vendég bejegyzéseket is közzétenni. Mindent, ami izgalmas lehet kismamák vagy már gyakorló anyukák számára. 

 

Ezzel párhuzamosan elindult a Tiktok oldalunk is, ahova más tartalmak kerülnek fel, mint az Instagramunkra. Ott videókon keresztül mutatjuk be a babanaplókat, adunk tippeket naplóvezetésre vagy csak kedves pillanatokat mutatunk be márkánk életéből. 

És bár harmadik kisbabám még csak ma négy hetes, ez alatt a gyermekágy alatt egy új naplón is elkezdtünk dolgozni, amiről annyit elárulhatok, hogy egészen a babakortól felnőttkorig az életetek része lehet. És most először egy olyan (baba)naplót engedünk ki a kezeink közül, amit Ti kezdtek el vezetni de később tovább adjátok gyerekeiteknek. Reméljük tetszeni fog Nektek, kövessetek minket a felsorolt platformokon és akkor időben tájékozódtok az újdonságokról. 

Hozzászólás írása

A hozzászólások csak elfogadás után jelennek meg